Overslaan en naar de inhoud gaan

De ligging van Rijzenburg, aan de noordzijde van het dorp Elst is werkelijk uniek. Binnen 5 minuten fietsen sta je midden in de natuur van Park Lingezegen. Ook de Rijkswoerdseplassen, waar je naast wandelen en fietsen ook heerlijk kunt zwemmen, duiken of kanoën zijn binnen 5 minuten fietsen bereikbaar.

Levendige dorpskern

Naast de schitterende rivierenlandschap en de kenmerkende fruitbomen van de Betuwe heeft Elst nog veel meer te bieden. In het gezellige centrum, dat op 10 minuten fietsen bereikbaar is, kun je naar hartenlust winkelen. Hier vind je naast authentieke winkels ook veel gezellige horecagelegenheden. Het treinstation ligt ook lekker centraal in het dorp, waardoor grote steden Nijmegen en Arnhem snel bereikbaar zijn.

Alle voorzieningen om de hoek

In de nabijgelegen nieuwbouwwijk Westeraam vind je allerhande voorzieningen, zoals supermarkt, huisarts en diverse basisscholen en zelfs 2 middelbare scholen. Alles binnen handbereik.

Van alles te doen

Voor kinderen is er sowieso van alles te beleven in Elst. Breng gerust eens een bezoek Landerij De Park in Park Lingezegen. Naast een kinderboerderij, een natuurspeelplaats en een waterrad heeft De Landerij tevens een struinpad waar kinderen op een verrassende manier met de natuur in aanraking kunnen komen. Sportfaciliteiten zijn er bovendien ook volop in en rondom het dorp, dat daardoor ook een rijk verenigingsleven kent.

Image