Overslaan en naar de inhoud gaan
Start verkoop vrijdag 22 april 2022
 • 1.  Brochure online beschikbaar

  Vanaf het moment dat we in verkoop zijn, 22 april 2022 16:30 uur, kun je de verkoopstukken van de woningen (brochure, prijslijst, plattegronden, etc.) digitaal bekijken en tevens downloaden. Daarnaast organiseren wij ook een start verkoop evenement. Tijdens de start verkoop kun je al jouw vragen aan het verkoopteam stellen.

  Start verkoop evenement:
  Wanneer: Vrijdag 22 april 2022
  Tijd: 16:30 tot 18:30 uur
  Locatie: Cafe/Restaurant de vereniging – Dorpsstraat 23 Elst

  Inschrijven voor de start verkoop:
  Let op! Het is de bedoeling dat je jezelf opgeeft voor de start verkoop. Je kan een tijdsblok opgeven die je het beste uitkomt. Het is een inloop om je vragen te stellen en om een prijslijst op te halen. Aanmelden doe je via je eigen ‘Rijzenburg’ account op de projectwebsite. Schrijf je snel in zodat je je eigen tijd kan bepalen.

 • 2.  Digitaal inschrijven

  Het inschrijven op de bouwnummers van jouw voorkeur voor Rijzenburg verloopt geheel digitaal. Je gaat hiervoor naar je persoonlijke accountomgeving Rijzenburg. (Klik hier om in inloggen).

  Op vrijdag 22 april vanaf 16:30 zie je in jouw persoonlijke accountomgeving een korte toelichting op het inschrijfformulier. Ook zie je onderaan deze toelichting de button “Open het inschrijfformulier” staan. Als je op de button “Open het inschrijfformulier” klikt word je in totaal door vier pagina’s geleid. Het is mogelijk om meerde bouwnummers op te geven indien je meer voorkeuren hebt. Het is hier ook mogelijk om je financiële haalbaarheidscheck toe te voegen. Het toevoegen van een financiële check is een pré bij toewijzing.

  Als je de velden op deze pagina’s hebt ingevuld en ondertekend, klik je op de button “Inschrijven”, dan wordt je inschrijfformulier verzonden. Je krijgt in je scherm een bevestiging te zien dat jij je hebt ingeschreven. Tevens ontvang je een bevestiging per e-mail.

  Wij sluiten de inschrijving op 1 mei 2022 om 23:59. Inschrijvingen na deze datum en tijd kunnen wij niet meer in behandeling nemen.

  Uiteraard staat het verkoopteam van Willemsen Makelaars tijdens kantooruren voor je klaar indien je vragen hebt over het inschrijven.

 • 3.  Toewijzing woningen

  Wij maken bij de toewijzing geen onderscheid wanneer iemand zijn inschrijving heeft ingediend, zolang dit maar vóór 1 mei 2022 om 23:59 is gebeurd. Het toewijzen van de woningen vindt plaats op maandag 2 mei 2022. Heeft u geen woning toegewezen gekregen, dan komt u op de reservelijst te staan.

 • 4.  Makelaar neemt contact op

  De makelaar belt hierna alleen de mensen die een woning toegewezen hebben gekregen. De gelukkigen krijgen dan binnen enkele dagen een telefoontje en worden uitgenodigd voor een eerste gesprek. Tijdens dit gesprek ontvangt u alle relevante aanvullende informatie, waaronder de Koop-/aannemingsovereenkomst van uw gekozen nieuwbouwwoning. De makelaar neemt de ontvangen informatie gezamenlijk door. Bent u na het gesprek met de makelaar nog steeds enthousiast? Dan zal de makelaar met u een nieuwe afspraak maken voor het tekenen van de koop- / aannemingsovereenkomst.

 • 5.  Hypotheek afsluiten

  Het afsluiten van de hypotheek is een belangrijk onderdeel en kan soms erg complex zijn. Indien gewenst kan Het Hypotheekhuis u helpen met een persoonlijk advies.

  https://www.hethypotheekhuis.com/

 • 6.  Meerwerk aannemer

  Bij het kopen van een nieuwbouwwoning komt heel wat kijken; keuzes voor badkamer, toilet, keuken, binnendeuren etc. Deze keuzes geven u de mogelijkheid om de woning naar uw eigen smaak aan te passen. Om al deze wensen goed en op tijd te verwerken zal de kopersbegeleider van Aannemersbedrijf Jan Oosterhout BV, een aantal weken nadat u de koop-/aannemingsovereenkomst getekend heeft, contact met u opnemen voor een afspraak. Tijdens dit gesprek bespreken wij uw wensen en ondertekenen we de optielijst. Er zijn uiteraard nog veel meer mogelijkheden.

 • 7.  Overdracht bij de notaris

  U heeft de koopovereenkomst getekend, de bedenktijd is voorbij en de ontbindende voorwaarden zijn niet nodig gebleken, de koop is definitief. Maar daarmee bent u nog geen eigenaar van de grond en de te bouwen woning. De grond dient namelijk nog officieel te worden overgedragen bij de notaris. De notaris regelt alle juridische zaken rondom de overdracht. De notaris zal u een uitnodiging sturen om de leveringsakte (ook wel transportakte genoemd) te komen ondertekenen. De verkoper en de notaris tekenen deze akte ook. Pas na ondertekenen van de akte bent u officieel eigenaar van de grond en de te bouwen woning. U bent klaar voor de bouw van uw woning!

 • 8.  De bouwfase

  Als minimaal 70% van de woningen onherroepelijk is verkocht krijgt Aannemersbedrijf Jan Oosterhout BV uit Wijchen het startsein om het project te gaan bouwen. Voordat zij kunnen starten moet het terrein bouwrijp gemaakt worden.

  De sloop en het bouw- en woonrijp maken van het terrein gaan zo’n 3 maanden duren. De verwachting is dat daar in het derde kwartaal van 2022 mee gestart kan worden. Daarna volgen de bouwwerkzaamheden die afhankelijk van het weer, ca. 1 tot 1,5 jaar zullen duren. Aannemersbedrijf Jan Oosterhout BV zal zowel de coördinatie van de sloop, het bouw- en woonrijp maken van het terrein als de bouw van de woningen verzorgen.